AI Rendezvous – Tillämpad AI i praktiken

Meetup
2024-04-05 09:002024-04-05 12:00
Artificiell intelligens har potentialen att befria oss från repetitiva och tidskrävande arbetsuppgifter, frigöra tid för kreativa och mellanmänskliga aktiviteter – och skapa tillväxt. Men hur sker det egentligen i praktiken?

Varmt välkomna till AI Rendezvous den 5:e april där vi i konkreta case utforskar hur samverkan mellan offentlig- och privat sektor har resulterat i innovativa lösningar med hjälp av tillämpad artificiell intelligens. 

Tillsammans med talare från både kommuner och näringsliv kommer förmiddagen att erbjuda tillfällen att knyta nya kontakter, utforska nya samarbeten, och att inspireras av andra.

När: 5 april 2024, kl. 09:00 – 12:00. Registrering och frukost från 08:30.
Var: Kunskapsarenan, Sockerkokaregatan 13, 222 36 Lund. Lokal: Haväng
Vem: för dig som arbetar inom privat och offentlig sektor, samt övriga som arbetar med tillämpad AI. Dela gärna inbjudan i era nätverk.

Vi bjuder på frukost och kaffe. Eventet är gratis. 

Varmt välkomna!

Preliminär agenda:

  • AI-drivet beslutsfattande i socialtjänsten, Lunds kommun

Folkets AI, Helsingborgs stad

Babelfisk och andra Tal-till-Text & Språkmodeller i praktiken, Nordaxon

Inköpssystem för offentlig sektor, Neodev

och mer spännande punkter kommer... :-)

 --

Om AI Rendezvous:

AI Rendezvous är en mötesplats för aktörer i Skåne som jobbar med- och/eller har ett intresse för AI. Det är en plattform att träffas, diskutera, och dela med sig av både lärdomar och goda exempel. Under varje AI Rendezvous utgår vi från konkreta case relaterade till AI; men fokus ligger alltid på att knyta nya kontakter. Därför har vi under förmiddagen många tillfällen att nätverka med andra deltagare.

Vill du presentera på nästa AI Rendezvous?
Har du ett icke-påbörjat, pågående, eller avslutat case där AI är inblandat – och vill dela med dig av lärdomar, utmaningar, eller få input från andra? Hör av dig till oss på carl.malm@ai.se och anneli.xie@ai.se!

place

Office / Work location

Scheeletorget 1, Lund, Skåne län, Sweden launch

Attributes

Ecosystem & Partners, Usecases & Inspiration
}