Länsförsäkringars Fastighetsförmedling

Länsförsäkringars Fastighetsförmedling använder rek.ai för att rekommendera fastigheter. Genom en ”tränad” AI-modell lyfter man automatisk de fastighetsobjekt som kommer att tilltala besökaren.

De faktorer som påverkar rekommendationen är bland annat position, prisnivå och typ av fastighetsobjekt. Modellen förstår också om ett objekt blir “viralt” och kan då lyfta objektet, vilket leder till att höja varumärket.

Lanfast.se sorterade annonser på publiceringsdatum, vilket kunde resultera i att en för besökaren icke relevant annons föreslogs. Länsförsäkringars Fastighetsförmedling ville personifiera rekommendationerna för varje unik besökare.
Länsförsäkringars Fastighetsförmedling använder rek.ai's javaskript för att analysera användarbetendet på webbplatsen och kombinera det med externa faktorer som alla rek.ai kunder. Därigenom använder deras AI-modell besökarens plats, språkinställning, datum, tid etc, för att räkna ut relevansen.
Alla besökare på lansfast.se får personaliserade rekommenderade annonser, som har större chans att hitta rätt sin framtida köpare.
local_activity

Upcoming Events

This Implemented (In Production!) has no planned upcoming events.

Attributes

Region, Retail
Sales
Better Quality, More Efficient, New Business, Smarter Product or Service
Discovery, Prediction, Optimization
DNN
Geospatial Data, Image Data, Structured Data