Stockhoms Universitet

Academia
211d ago update
Stockholms universitet erbjuder ett brett utbildningsutbud i nära samspel med forskning. Samarbeten och partnerskap främjar utbildningens kvalitet och det livslånga lärandet. Här hittar du information om universitetets organisation, samarbeten och annan fakta om Stockholms universitet.
local_activity

Upcoming Events

Last Event
AI for Executives - Stockholm Learning Event 2023-09-19
Click to see all past and upcoming events
place

Places

Albano Office
pages

Resources

2023-05-04 14:02 Weblink News

Nu lanseras chefsutbildningen AI for Executives vid Företagsekonomiska institutionen, Stockholms universitet. Målet med utbildningen är att nå hundratals chefer över hela Sverige och driva AI-engagemang i svenska organisationer. Att driva på engagemanget kring införandet av AI är det bästa sättet att skapa förutsättningar för framtida ekonomisk konkurrenskraft.

AI for Executives är ett sex dagars långt utbildningsprogram som vänder sig till chefer och ledare. Utbildningen, som är den första av sitt slag i Sverige, ges vid Stockholms universitet med start i september. Det är ett nationellt utbildningsprogram som tagit fram i samarbete mellan Stockholms universitets Executive Education, Uppsala universitets uppdragsutbildning, Göteborgs universitets Executive Education och AI Sweden. Under 2024 ges utbildningen även i Göteborg och Uppsala. Förutom anmälan till dessa öppna program för den offentliga och privata sektorn, kan skräddarsydda program också erbjudas för enskilda organisationer.

place

Office / Work location

Stockholm, Sweden launch

Our Specialities

Education
}