Proact IT Sweden

Corporation
1y ago update

AI-infrastruktur - moderna lösningar för automation och innovation

AI och machine learning öppnar upp helt nya möjligheter till innovation och automation. Tekniken har tagit klivet ur forskningsvärlden och blivit mycket lättare att använda och möter i dag konkreta behov, från industri och näringsliv till vård och omsorg. Tillämpningarna blir allt fler och frågan är inte längre vad AI kan användas till, utan mer direkt: vad kan AI hjälpa oss med?    

Proact möter allt oftare kundbehov där lösningen bygger på AI. Med sin enorma datorkraft behöver AI-systemen en infrastruktur med motsvarande prestanda, inte minst för att organisera väldiga datamängder och sedan skapa värde ur kundens eget data.     

För att bygga moderna AI-lösningar kommer vår gedigna kompetens inom IT-infrastruktur och data management till sin rätt, i ett delvis nytt sammanhang. En extra styrka med Proact som AI-partner är våra goda samarbeten med de främsta teknikleverantörerna för AI-plattformar, såsom Nvidia och NetApp.

Allt detta betyder att Proact är redo för tunga AI-relaterade kunduppdrag. Vi sänker tröskeln för att skapa nytta och värde genom AI, samtidigt som vi hjälper samhällsaktörer inom alla sektorer att bygga upp sin AI-kompetens.

place

Office / Work location

Sweden launch

Our Specialities

Data
Information Technology
IT & Software
Optimization
Machine Learning
Unstructured Data
share

Network

}